Tartósság, ellenállás és tapadásmentesség a kiégetési folyamatnak köszönhetően – A külső bevonat keményebb, mint valaha, és hosszabb élettartammal rendelkezik a hagyományos bevonatokhoz képest.
Puha tapintású fogantyúk – A Bakelit és szilikon kombinációjának köszönhetően a fogantyúk hűvösek maradnak, még a termék forró teste mellett is.
Használati emlékeztetők:
Ne használj extrém magas hőmérsékletet a főzéshez.
Kerüld a durva szivacsok és éles fém konyhai eszközök, például villák és kések használatát a belső bevonaton.
Ne hagyd az üres edényt forró főzőlapon vagy előmelegített sütőben főzés után.
A fogantyúkat tartsd távol a közvetlen hőtől.
Soha ne hagyj felügyelet nélkül forró olajat az edényben.
Ne tárold az ételt az edényben főzés után, inkább helyezd át egy másik tárolóba.
Tisztítási utasítások:
Közvetlenül főzés után hagyd az edényt kihűlni egy hőálló felületen. Ne próbáld hideg vízzel hirtelen lehűteni.
Ha rászáradt ételmaradék van, áztasd be forró vízbe, mielőtt tisztítanád.
Tisztítsd enyhe mosószerrel és forró vízzel. Ideális esetben használj kifejezetten tapadásmentes felületekhez tervezett, nem dörzsölő tisztítószereket.
Az edényt úgy terveztük, hogy maximális teljesítményt nyújtson minimális erőfeszítéssel.
Általában elegendő, ha kézzel, meleg, szappanos vízben mosod el.
Alternatív megoldásként mosogatógépben is tisztítható, de a hosszabb élettartam érdekében javasoljuk a kézi mosást.
Kérjük, jelentkezz be, hogy értesíthessünk a válaszról.